Du Vinner
- Reiki Master, Beteendevetare och Medium

Får Du dåligt samvete när Du gör saker för din egen skull? Det behöver inte vara så! Med några enkla omprioriteringar kan du uppnå den förändring du faktiskt behöver för att må bra.

Foto: Petra Kaplan

Jag heter Karolina Kaplan och jag arbetade på ett jobb som dränerade mig på energi, jag fick inte tillräcklig tid för återhämtning och för att kompensera detta drog jag ner på de aktiviteter jag tidigare hade mått bra av. Jag trodde att jag behövde lägga all min fritid på att vila, så att jag skulle orka med mitt arbete. Jag slutade alltmer träffa vänner och familj, jag slutade delta i olika evenemang, tackade nej till inbjudningar jag fick av de jag faktiskt ville umgås med och bara stannade hemma. Allt för att vila så jag skulle orka jobba sen. Till slut blev det inte mycket kvar att glädjas åt i mitt liv, allt jag gjorde kretsade kring ett jobb jag inte ens tyckte om. Jag mådde inte bra. Det blev ohållbart!

När jag äntligen gjorde omprioriteringar i mitt liv och började ta mig själv på allvar, kom jag till insikt om vad som faktiskt är viktigt i livet. Jag började förstå att om jag inte lägger tid på mig själv och det som får mig att må bra, så kommer mitt liv inte kännas särskilt meningsfullt. Idag lever jag det liv jag vill leva. Jag arbetar i mitt eget företag och styr tiden själv, jag arbetar med något jag faktiskt tycker om och som känns meningsfullt för mig. Framförallt - jag prioriterar att göra saker för mig själv och jag får inte dåligt samvete, eftersom jag vet att det är själva förutsättningen för att jag ska må bra och även kunna göra ett bra arbete.

Min önskan är att jag även ska kunna inspirera dig, för att du ska känna att Du Vinner på att ta hand om dig, på att ta dig själv på allvar och att 
Du vinner på att vara Du! 

Vill du veta mer?
 
Boka en gratis konsultation med mig på telefon eller i min mottagning! Jag har min mottagning utanför Norrtälje och arbetar även på distans. 


Hur jag arbetar

Foto: Sofia Oceania
  • Reiki healing hjälper din kropp att läka sig själv, släpper på spänningar och stress som ofta ligger bakom smärta, värk, oro och sömnsvårigheter.


  • Medial vägledning är ett både spännande och helande samtal där du får nya insikter om dig själv och ditt sammanhang. Du får budskap som syftar till att stärka och lyfta dig. Jag gör även kortläggningar med änglakort och energiavläsningar på människor, platser och djur. 


  • Regressionsbehandling är en helande resa i tid och rum, till tidigare liv, till det som du behöver förstå, stärkas av och även läka.


  • Expand är en väldigt snabb och effektiv metod som frigör mentala och känslomässiga hinder för att du ska kunna komma vidare och nå dina mål! 
     

På gång:

Stresshantering i grupp, ett 12- veckorsprogram. Välj mellan fysiska träffar eller onlineträffar via Zoom. Programmen kommer gå parallellt. Kontakta mig för mer info och intresseanmälan!


Jag arbetar under sekretess och enligt Alternativvårdslagen.

Innehar F-skattesedel och ansvarsförsäkring.

Org.nr: 800603-0061