LÄR KÄNNA DIN INTUITION

Online via Zoom! 
Jag har satt samman denna kurs för Dig som är intresserad av det spirituella och undrar hur du kan ta ett första steg för att lära dig mer och utforska dina egna förmågor. Jag utgår från min kunskap som Reiki master och erfaren medial vägledare och delar med mig av mina knep och erfarenheter under kursen.

Alla har vi tillgång till vår intuition, vår "magkänsla" eller känslan i hjärtat, som hjälper oss fatta beslut i vardagen. Intuitionen signalerar till oss när något känns lite skumt, när något känns rätt eller fel, om en person är ärlig eller ej. Ibland väljer vi att följa den känslan men ibland bortser vi från den och fattar beslut med intellektet istället.

När vi avfärdar och bortser från vår intuition riskerar vi att fatta beslut som går emot oss själva och våra värderingar, som senare visar sig vara "fel", att bli vilseledda.

Att våga lita på intuitionen, på känslan, är inte självklart i vår västerländska kultur, vi är uppfostrade i hjärnans anda, inte hjärtats. På denna kurs kommer jag guida Dig till att våga lita mer på din intuition och till ditt hjärtchakra. Att känna efter i kroppen innan hjärnan får säga sitt. Att kombinera förnuft och känsla inför beslutsfattande.

Vi kommer även gå igenom hur vi kan rensa bort tung energi ur vårt eget system.

Inga förkunskaper krävs!

 

Frågor? Kontakta mig!