Kristallklart

Vi älskar kristaller! 

Välkommen till Kristallklart Roslagens webbshop! Här hittar du ett urval av våra fantastiskt vackra kristaller. Vår fysiska butik finns i Norrtälje, Gökvägen 1 där vi även har behandlingsrum för Reiki healing, Medial vägledning med mera. 

Läs gärna mer om oss här: https://www.kristallklartroslagen.se

KategorierGå med i Kristallklubben

Nytt Tema varannan månad! Vi plockar ihop ett prisvärt kristall- kit på det aktuella temat och bifogar fördjupad information om kristallerna och dess egenskaper. För att köpa kristall-kitet behöver du beställa det av oss. Medlemskapet innebär alltså inte att du förbinder dig till att köpa kristall-kiten, det innebär enbart att du får exklusiva erbjudanden och rabatter hos Kristallbutiken. Vi skickar ut medlemsbrevet ca en gång varannan månad via e-post. 

För att registrera dig som medlem i Kristallklubben behöver du ange din e-postadress nedan. Du får därefter ett bekräftelsemail av oss (skickas normalt inom ett par timmar). 


Information

Kristallerna vi säljer är naturligt varierade i färg, form och storlek, därför kan vi inte garantera att kristallen du får hem är exakt likadan som den på bilden. Eftersom alla kristaller vi säljer är handplockade av oss hos grossisten och av hög kvalitet, är vi ändå rätt säkra på att Du kommer bli nöjd när du handlar kristaller av oss. Vi skickar beställningen med standardfrakt - i ett skyddande lager av bubbelplast och i ett vadderat kuvert med Postnord. 
Önskar du spårbar frakt går det bra att kontakta oss så beräknar vi vad det kommer kosta. Kontakt: karolina@duvinner.nu