KURSER

Distanskurs:
Energi och intuition

Inga förkunskaper krävs!

Jag har satt samman denna kurs för Dig som är intresserad av det spirituella och undrar hur du kan ta ett första steg för att lära dig mer och utforska dina egna förmågor. Jag utgår från min kunskap som Reiki master och erfaren medial vägledare och delar med mig av mina knep och erfarenheter under kursen. 

Exempel på vad vi kommer gå igenom:

Vad är energi?
Hur kan vi lära oss att känna av olika energier och hur kan vi använda denna förmåga? Hur kan vi rensa bort tung energi ur vårt eget system?


Vad är intuition? 
 
Alla har vi tillgång till vår intuition, vår "magkänsla" eller känslan i hjärtat, som hjälper oss fatta beslut i vardagen. Intuitionen signalerar till oss när något känns lite skumt, när något känns rätt eller fel, om en person är ärlig eller ej. Ibland väljer vi att följa den känslan men ibland bortser vi från den och fattar beslut med intellektet istället.

När vi avfärdar och bortser från vår intuition riskerar vi att fatta beslut som går emot oss själva och våra värderingar, som senare visar sig vara "fel", att bli vilseledda.

Att våga lita på intuitionen, på känslan, är inte självklart i vår västerländska kultur, vi är uppfostrade i hjärnans anda, inte hjärtats. På denna kurs kommer jag guida Dig till att våga lita mer på din intuition och till ditt hjärtchakra. Att känna efter i kroppen innan hjärnan får säga sitt. Att kombinera förnuft och känsla inför beslutsfattande. 

 Upplägg

Vi ses på Zoom (videosamtal) en timme per tillfälle under fyra onsdagar och lär oss om energimedvetenhet och gör övningar tillsammans. Du kommer få en inbjudan till en sluten facebookgrupp där kursdeltagare kan hålla kontakten och öva vidare tillsammans.

Din investering: 1995 kr inkl moms

Betalas i förskott med faktura, swish eller kort (säker betallänk). 

Träffar

- 29 juli kl 17-18
-  5 augusti kl 17-18
 - 12 augusti kl 17-18
 - 19 augusti kl 17-18

Tidsåtgång

Fyra tillfällen á 60 minuter

Plats

Zoom (du får tillgång till möteslänken efter inbetald kursavgift).

Välkommen med din anmälan via formuläret nedan eller till e-post: karolina@duvinner.nuReikikurser

En kurs i Reiki är en investering i dig själv. Reikienergin finns alltid med dig, den väger ingenting och tar inte någon plats, den kan plockas fram närhelst du behöver den och den fungerar varje gång. Du kan ge Reiki till en vän, ett husdjur, en klient, dig själv eller en situation.

Kurs i Reiki steg 1 

En kurshelg lördag och söndag kl 10-16 och därefter 10 dokumenterade behandlingar på egen hand. Löpande feedback via Skype/ telefon/ mejl.

Kursmaterial, fika samt löpande feedback och support under kursens gång ingår.

Pris: 2000 kr inkl moms. 

Efter godkänd kurs erhålles diplom i
Reiki 1. 

Nästa kurshelg i Reiki 1:

5 och 6 september 2020 i Bergshamra Bygdegård utanför Norrtälje.

Reiki steg 2 

Fortsättningskurs i Reiki healing. Förkunskaper: Diplom i Reiki steg 1 (hos mig eller annan Reiki master).

Kursen är förlagd till en lördag och söndag kl 10-16 båda dagarna.

Kursmaterial, fika samt löpande feedback och support under kursens gång ingår.

Efter godkänd kurs erhålles diplom i Reiki 2.

Nästa kurshelg i Reiki 2:

15 och 16 augusti 2020 i Bergshamra Bygdegård utanför Norrtälje.  

Intresseanmälan kurs