Själslig friskvård

10.03.2021


Hej! Här kommer en hälsning från mig och en uppdatering om vad som händer just nu hos Du Vinner.Öppet som vanligt

Verksamheten är öppen som vanligt, men jag arbetar även mycket online och på telefon just nu. De flesta av mina tjänster fungerar lika bra på distans som på plats. Vill man komma till min mottagning går det jättebra, så länge vi båda är friska och symtomfria. Jag använder handsprit och har ett visir tillgängligt. Det finns engångsmunskydd att få om du önskar.


Lokalbyte

Lite senare i vår kommer jag byta lokal, jag har vuxit ur rummet i Bergshamra Bygdegård och flyttar till större. Återkommer med mer info när allt är klart. Det har varit en fin tid i Bergshamra Bygdegård, men nu vill jag ha större yta och egen ingång, mer handikappanpassat och möjlighet att använda lokalen veckans alla dagar. Därför kommer det bli så roligt med denna nystart! Det kommer bli butik, behandlingar, samtal, events, kurser, workshops mm. Stay tuned!


Kristaller

Jag och min kollega Eva har satsat på att köpa in ett lager av vackra, utvalda kristaller. Eva är riktigt proffsig och kan berätta mycket om kristallerna och deras egenskaper. För att köpa kristaller av oss kan du höra av dig till mig så bokar vi en tid när du kan komma och titta i Bygdegården, maila mig på karolina@duvinner.nu Eller så kan du titta in i vår Webbshop!Certifiering

I april blir jag äntligen certifierad som Esoteriskt Medium! Jag har gått en ettårig utbildning på Oceania Academy och lärt mig massor. Jag arbetar redan nu för fullt med dessa nya kunskaper i mina vägledningar och min healing och kommer även utöka med fler tjänster under våren. Esoteriken - det som är dolt - är en fantastiskt vacker och spännande värld. Jag arbetar mycket med symbolvärldar, dimensioner, resor i tid och rum, guider, änglar och andra entiteter.


Seans online

Jag vill tipsa om mina seanser med Andrasidan på tisdagar och med Guider och Änglar som jag håller då och då. Jag håller seanserna online, på Zoom (videosamtal) och det brukar bli väldigt trevligt och uppskattat. Jag håller grupperna små, max 5 personer, så alla hinner få budskap. Läs mer och boka plats på min Facebooksida eller hemsida.


Änglahealing

Jag har tagit fram en egen form av änglahealing som du gärna får testa, följer du min sida på Facebook kan du se när jag skickar kostnadsfri änglahealing i grupp. Senast var det 104 personer som deltog! Jag är så glad och tacksam för att fler och fler upptäcker hur bra man kan må av healing och Änglarnas frekvens är väldigt mjuk och behaglig.


Kurser

Jag har inte haft lika många kurser som vanligt under vintern, av förklarliga skäl. Dock planerar jag för att komma igång igen under våren, i små grupper och med avstånd såklart. Jag skriver mer om detta på min hemsida och Facebook- sida när det blir aktuellt.


Kika gärna in då och då på min hemsida Du Vinner för att se vad som händer i verksamheten, jag finns även på Facebook och Instagram. För tidsbokning, gå till Boka Direkt.

Vill du kontakta mig kan du maila till: karolina@duvinner.nu

Välkommen! 

/Karolina Kaplan