Medlemssidor

Du Vinner

Välkommen till Du Vinner - medlemssidor! Jag tror och hoppas att du kommer känna dig välkommen, inkluderad och inspirerad här. Här kommer du kunna hitta inspiration, artiklar, meditationer, mini-kurser och annat härligt inom det andliga. Som medlem får du alltid 10% rabatt på mina kurser och tjänster. Ange "medlem" i din bokning så dras rabatten vid betalningen. Då och då lägger jag ut exklusiva erbjudanden som du kan välja att ta del av till ett förmånligt pris, till exempel samarbeten med andra aktörer inom den andliga sfären. 

Minikurs

Manifestation


Välkommen att ta del av denna minikurs i manifestation! Kursen kommer att byggas på med flera delar vartefter. 

 
Del 1

Just nu talas det om manifestation lite överallt. Anledningen är att vi höjt vår vibration och därför kan vi nu manifestera snabbare och mer kraftfullt än tidigare. (Inte  sedan Atlantis-tiden då vi befann oss i den 5:e dimensionen).

Vi manifesterar hela tiden, utan att tänka på det, men det går att lära sig att manifestera medvetet och därmed också ta kontroll över sitt liv på ett helt annat sätt än många trott varit möjligt. Tänk också på att manifestation går åt alla håll och det vi fokuserar på växer! Så tänk på hur du tänker om dig själv och dina möjligheter. Om vi tror att vi inte kan så blir vår prestation så mycket sämre. Om vi däremot VET att vi kan och att vi ska - ja då skapar vi rätt förutsättningar för oss själva att nå våra mål.

Nedan finns ett dokument att ladda ner, med 18 lagar om manifestation. Läs och applicera på dina egna önskningar och mål. 

Glöm inte att om du redan har sett det för ditt inre så har du manifesterat det! Sedan handlar det om att tillåta det komma till dig genom att utmana de rädslor, blockeringar och illusioner som säger att du inte kan. 


Övningar i manifestation Reiki healing 

Distanshealing i grupp till medlemmar 

Som medlem kan du välja att ta emot distanshealing av mig en gång i veckan på distans. Jag skickar Reiki till alla som anmält sig till veckans session under 20 minuter. Jag har måndagar kl 19 som stående tid för detta. Eftersom jag aldrig skickar healing till någon som inte bett om det, är det viktigt att du anmäler dig till distanshealingen och under tiden den skickas är öppen för att ta emot den. Reiki healing är en underbar energiboost och verkar dessutom djupavslappnande. Låt måndagkvällarna bli en stund för avkoppling och nedvarvning!

Hur det går till: När det är dags för distanshealingen, se till att du kan vara ostörd och hitta en plats där du kan sitta eller ligga bekvämt en stund. Slut ögonen och var öppen för att ta emot healing, sätt gärna på lite lugn musik i bakgrunden (jag rekommenderar appen Insight Timer med massor av gratis meditationsmusik) Drick gärna lite vatten före och efter healingen. Har du frågor inför eller efteråt, maila mig på karolina@duvinner.nu 

Anmälan: Inför varje måndag du vill delta anmäler du dig på nytt i rutan nedan. Det räcker att skicka ditt namn. Du kan anmäla dig till ett tillfälle åt gången. Meditationer 

Exklusiva meditationer för dig som är medlem hos Du Vinner 


 Onlinekurs

 Lär känna din Intuition


Medlemserbjudanden

Som medlem får du 15% rabatt på ordinarie pris på en valfri kristall hos Kristallklart Roslagen. Rabatten gäller både i den fysiska butiken i Norrtälje samt i webbshoppen. 

 https://www.kristallklartroslagen.se/Seans via Zoom! 

Då och då håller jag seans via Zoom (online) med små grupper som är intresserade av att få kontakt med bortgångna nära och kära, guider, änglar och tidigare liv. Det brukar bli en trevlig och spännande stund där varje seans blir helt unik, beroende på vilka som deltar. 

Eftersom jag håller grupperna små, med max fem deltagare, så hinner alla få budskap. Det känns viktigt för mig att alla får med sig något från seansen, det går aldrig att i förväg veta exakt vad det blir men det är också det som gör det så spännande. 

Online-seansen börjar kl 18 och pågår till 19.45 (ca). 

 Som medlem får du rabatterat pris på Online-seanserna! Ord. pris är 375 kr men medlemmar betalar endast 279 kr! 

För att delta, fyll i en bokningsförfrågan i formuläret nedan och invänta betalningsinfo och bekräftelse via e-post. 

Onlinebokning

tisdags-seans medlemspris