OM MIG

Foto: Petra Kaplan

Välkommen till mig! Jag heter Karolina Kaplan och arbetar som Beteendevetare, Reiki Master och Medium. Jag älskar att arbeta med människor och har hela livet sökt efter min livsuppgift, meningen med just min tid här på jorden. Det har inte alltid varit lätt, som ung var jag ganska vilse och sökte efter gemenskap, sammanhang, kunskap och mening. Saker hände, hjärtat krossades några gånger, erfarenheter präntades in. Men livet är inte heller menat att vara enkelt, det är menat att vi ska utvecklas och lära oss av våra misstag.

Jag är utbildad akademiker men har aldrig trivts enbart i den ”fyrkantiga” världen, jag vill kombinera och sudda ut gränser. Det är ju inget som säger att vetenskapen och den andliga världen är varandras motsatser. Jag ser båda som viktiga. Min syn på vetenskapen är att den är ett av människans många försök att förstå universums mysterier. Människan vill veta och förstå och tittar vi på historien så har vi alltid sökt förklaringsmodeller som kommande generationer sedan fört vidare eller uppdaterat och kanske bytt ut. Så fungerar både religioner, vetenskap och andligt sökande.

Har du hittat till mig så har du säkert en önskan om förändring i ditt liv, du är kanske intresserad av det andliga, du kanske vill gå en kurs i Reiki healing och själv kunna heala. Eller så är du bara nyfiken och vill läsa lite mer om vad jag gör och vem jag är. Oavsett din anledning så är du varmt välkommen hit! Jag svara gärna på frågor, nedan hittar du mina kontaktuppgifter. Kolla gärna in på mina sociala medier också, där försöker jag hålla flödet levande och ibland lägger jag upp erbjudanden och event.Kontakta mig

 

Besöksadress: Bergshamra Bygdegård - Bygdegårdsvägen2, 76111 Bergshamra


Kurser och Utbildningar jag gått

  • Fil kand. psykologi, Stockholms Universitet och Blekinge Tekniska Högskola
  •  Företagsekonomi och Affärsredovisning, Stockholms Universitet. 
  • Kurs i transmediumskap med Bill Thompson från Arthur Findlay College, på Andrummet i Norrtälje.  
  • Medial introduktion steg 1 och 2. CH Spirituellt. 
  • Medial Workshop med Bill Thompson på Andrummet i Norrtälje. 
  • Reiki Master. CH Spirituellt. Certifierad.
  • Regressionsterapeut. CH spirituellt. Diplomerad.
  • Esoteriskt Medium block 1,2,3 och 4 Oceania Academy. 
  • Expand med Eva-Karin Wallin