Om

Läs mer om mig 

Jag heter Karolina Kaplan och arbetar som Reiki Master och Medium. Jag är även utbildad Beteendevetare. Jag hjälper Dig att hitta tillbaka till din inre kraftkälla, den där allt börjar och där de rätta svaren för Dig finns. Att få möta en människa som har börjat upptäcka att något saknas i livet, det är där jag är som bäst. Där finns ledtrådarna till den inre drivkraften.

Har du hittat till mig så har du säkert en önskan om förändring i ditt liv, du är kanske intresserad av det andliga, du kanske vill gå en kurs i Reiki och själv kunna ge healing. Eller så är du bara nyfiken och vill läsa lite mer om vad jag gör och vem jag är. Oavsett din anledning så är du varmt välkommen hit!

Jag har aldrig trivts enbart i den "fyrkantiga" världen, jag vill kombinera och sudda ut gränser. Det är ju inget som säger att vetenskapen och den andliga världen är varandras motsatser. Jag ser båda som viktiga. Min syn på vetenskapen är att den är ett av människans många försök att förstå universums mysterier. Människan vill veta och förstå och tittar vi på historien så har vi alltid sökt förklaringsmodeller som kommande generationer sedan fört vidare eller uppdaterat och kanske bytt ut. Så fungerar både religioner, vetenskap och andligt sökande.är ...