Tjänster 

Här kan du läsa om de metoder jag använder mig av i mitt arbete för att hjälpa Dig att uppnå dina mål. Jag sätter gärna samman en personlig behandlingsplan för Dig. Kontakta mig för att boka en gratis konsultation: karolina@duvinner.nu

Aktuella priser för respektive tjänst hittar du på Boka Direkt

Medial vägledning

Har du frågor om kärlek, arbete, ekonomi? Vill du veta vad som ligger framför dig och hur du kan göra för att uppnå dina mål? Du kan komma förberedd med frågor eller helt oförberedd och öppen för vad som kommer fram vid samtalet. Ibland kommer även nära och kära från andevärlden igenom med budskap. Jag jobbar i ljus och kärlek och har alltid ditt bästa för ögonen. Jag arbetar coachande och går aldrig in på frågor som inte gynnar dig i din väg framåt, alltså pratar jag aldrig om död och sjukdomar.


Hur går det till?
Kommer du till min mottagning får du sitta mittemot mig i en skön fåtölj. Vi har ett samtal i lugn, rofylld miljö och du kan spela in samtalet om du vill. Ibland använder jag även Änglakort i mina vägledningar. Om vi har samtalet på telefon ringer du upp mig på bokad tid på tel 0739-316 532. Se till att vara så ostörd som möjligt och sitt gärna bekvämt med ett glas vatten och ett par näsdukar bredvid dig. Reiki healing

Reiki healing är en uråldrig healingmetod med rötter i bla. Japan och Tibet. Vi arbetar med kroppens egna läkningsprocesser och behandlar alltid kropp, själ  och ande som en helhet. För att uppnå och bibehålla god hälsa och välmående behöver vi ha balans i alla delar. Reiki healing är en energimedicinsk healing som i huvudsak ges genom healerns händer till mottagaren. Reiki verkar djupavslappnande och är bra vid stressrelaterade tillstånd, sömnsvårigheter, oro och även smärta och värk. Jag använder metoden Usui Reiki från Japan och utbildar också i denna metod.
 

Läs mer under Kurser om du är intresserad av att lära dig att ge Reiki. Har du friskvårdsbidrag från ditt arbete kan du använda det till Reikibehandlingar.

Hur går det till?

Vi inleder och avslutar behandlingen med ett kort samtal och däremellan får du ligga nerbäddad på en massagebänk med slutna ögon och ta emot healingen. Lugn musik spelas i bakgrunden och det gör ingenting om du somnar. Jag håller händerna på ditt huvud, dina axlar, ben och fötter eller i luften över dina chakran. Får du behandlingen på distans hörs vi av strax före behandlingen och under tiden behandlingen pågår ber jag dig sitta eller ligga bekvämt i lugn och ro.

Det är individuellt hur mycket man känner av en behandling, men de flesta brukar uppleva att de blir behagligt avslappnade efteråt. I vissa fall inträder utrensningssymtom, då djupare blockeringar i kropp och själ börjar släppa. Detta är inget farligt alls utan ett bevis på att energierna arbetar för fullt. Exempel på symtom kan vara övergående huvudvärk eller att känslor kommer upp till ytan. Dessa symtom släpper i regel snabbt. Det går alltid bra att kontakta mig om det skulle uppstå frågor efter en behandling.

 


Regressionsbehandling 

Besök tidigare liv under djupavslappning! Syftet med behandlingen är att du ska få hjälp att förstå dig själv bättre, bearbeta olika trauman, sorg, känslor och eventuella rädslor som du påverkas av i ditt nuvarande liv. Du kanske mest är nyfiken, det är också en bra anledning till att testa en regressionsbehandling! Jag guidar dig under hela processen, det är viktigt att du känner dig trygg. Därför ger jag endast denna behandling i min mottagning, ej på distans.

Hur går det till?

Behandlingen börjar med att du får lägga dig på en behandlingsbänk. Du guidas ner i djup avslappning och du får samtidigt Reiki healing. Sedan kommer jag guida dig vidare för du ska få uppleva och se ett eller flera tidigare liv. Under behandlingens gång kommer jag fråga dig vad du ser, upplever, känner, hör och tillsammans utforskar vi ditt tidigare liv. Efteråt pratar vi igenom vad som kommit upp och reflekterar kring det. Det går bra att spela in hela samtalet om du vill, för minnet. Är du rädd eller nervös för något så pratar vi igenom det innan vi börjar, jag är där för dig under hela behandlingen och är uppmärksam på dina reaktioner. Vill du backa från en obehaglig känsla så backar vi tillsammans, allt är på dina villkor. En riktigt spännande och unik upplevelse!  


Healing och Samtal - Stressbehandling  

Jag är utbildad Beteendevetare och har länge arbetat med människor som besväras av stressrelaterad psykisk ohälsa. Min erfarenhet säger mig att samtal och healing i kombination är väldigt effektivt vid stress och utmattning. Jag erbjuder stressreducerande samtal följt av djupavslappnande Reiki healing. Denna tjänst kan även bokas på distans. Behandlingen tar 90 minuter.

Hur går det till?

Kommer du till min mottagning har vi först ett samtal i sköna fåtöljer i rofylld miljö. Därefter får du Reiki healing på behandlingsbänken. Du får filt och kudde och lugn musik spelas i bakgrunden. Om du inte orkar prata så länge så lägger vi mer tid på healingen, allt anpassas efter din dagsform.


Expand

Bli fri från det som hindrar dig att nå dina mål!

Drömmer du om förändring men fastnar på vägen? Det kan bero på att ditt undermedvetna lägger krokben för dig. Vi går alla runt med övertygelser om oss själva, vilka vi är och vad vi kan och inte kan göra. Dessa övertygelser lägger sig gärna i vägen när vi försöker förändra mönster i våra liv, ta steg framåt mot våra drömmar och mål. Vi tappar tron på oss själva, blir uppgivna, känner oss dumma, dåliga, pinsamma. Känslor som saktar ner och förhindrar steg mot målet.

 
 Expand är en snabb och effektiv metod som löser upp känslomässiga präglingar och triggers som hindrar dig att våga ta steg framåt i din utveckling.
 

Du behöver endast fokusera på känslan under processen och notera förändringen. Mitt jobb är att skapa ett utrymme där känslan får komma till tals och därefter släppa taget. Allt sker på energinivå och kan trigga subtila fysiska reaktioner såsom gäspningar när känslan släpper taget. 

Vi hörs på telefon eller zoom och samtalet tar ca 30 minuter. Meddela önskad kontaktväg i bokningsformuläret. Förbered dig innan med att formulera vad du vill ha hjälp med. 


Exempel på vad du kan få hjälp med:

"Jag vill byta arbete men vågar inte", "jag vågar inte säga ifrån till min chef/ svärmor/ granne”, ”jag känner oro”, ”jag är konflikträdd”, ”jag vill bryta ett sabotagemönster”


Presentkort

Beställ presentkort på valfri summa och ange önskad mottagaradress. Porto ingår!