Slipp dåligt samvete

utan att göra någon besviken 

Att slippa känna dåligt samvete, utan att göra någon besviken - är det ens möjligt? 

Svaret är Ja! I denna femveckors-kurs träffas vi en gång i veckan via Zoom. Jag samlar en grupp där alla har samma önskan: ATT SLIPPA DÅLIGT SAMVETE! Jag kommer lära Dig och dina kurskamrater fungerande metoder och verktyg för att slippa känslor av skuld och dåligt samvete, som t.ex. kan komma när Du gör något för dig själv, inte hinner med, inte uppfyller dina egna inre (eller andras yttre) krav och förväntningar på dig själv. 

Under kursen kommer du lära dig förstå var ditt dåliga samvete kommer från, vad som är upplevda vs. verkliga krav och mycket mer. Du kommer få med dig metoder du kan använda på egen hand efter kursen. 

Vi ses torsdagar kl 18 - 19 på Zoom (videosamtal), direkt efter mötet skickar jag 30 minuter Reiki healing på distans till hela gruppen. Reiki healing är utmärkt för att komma på djupet och släppa spänningar, såväl fysiska, mentala och själsliga. Det är en mjuk och samtidigt effektiv healing som främjar avslappning och stärker kroppens förmåga att läka sig själv. 

Kursen startar torsdag 18 februari 2021 och pågår under fem veckor. 

Kursen är en Beta- version, vilket innebär att det är första gången jag håller kursen. Jag erbjuder därför ett extra förmånligt pris för Dig som vill testa och är samtidigt mycket tacksam för din feedback på kursens innehåll och upplägg. 

Din investering i Dig själv: 2500 kr inkl. moms! 

Välkommen! 

Karolina Kaplan