TA PLATS I DITT EGET LIV!

Känner du att du inte räcker till? Upplever du stress, frustration eller dåligt samvete över det du vill göra för din egen skull? Har du rentav kanske tappat bort eller slutat göra det du tyckte var roligt? Vill du bli sedd och hörd och ha mer kontroll och inflytande i din egen tid och tillvaro?

Då är du perfekt för vår tredagars retreat för att på riktigt ta plats i ditt eget liv. Tre dagar där du kan lämna ekorrhjulet och fokusera på dig själv och dina behov. Där du blir tryggt omhändertagen av rutinerade och diplomerade coacher och finner gemenskap med de andra deltagare i samma situation som du.


Karolina Kaplan
Karolina Kaplan
Kristin Starman
Kristin Starman


Vi som leder retreaten är samtalscoach och kommunikationsutvecklare Kristin Starman och beteendevetare och intuitiva reiki master Karolina Kaplan. Sammansättningen av dessa erfarenheter och kompetenser ger retreaten ett helomfattande innehåll som på ett pedagogiskt och effektivt sätt hjälper dig:

- att se och sätta ord på vad du saknar

- att få kontroll på dina känslor och tankar

- att förmedla dina behov så att andra förstår

- att våga ta mer plats i ditt eget liv

- att känna dig lättare och friare

När helgen är över kommer du att ha en lugnare insida, en fördjupad förståelse för dig själv och varför du reagerar som du gör och vad du behöver för att möta dina behov. Du kommer att känna dig mer i kontroll genom att ha en stärkt kommunikativ självkänsla och veta hur du på ett empatiskt sätt förmedlar dina gränser och behov till din omvärld. Du kommer vara rustad för att skapa fina och hållbara relationer. Både med dig själv och andra.


Andrummet i Norrtälje
Andrummet i Norrtälje


Retreaten hålls på Andrummet i centrala Norrtälje vid Engelska parken, Roslagsmuseet och Norrtälje ån. En plats för återhämtning, inspiration, energi och växande.

För att göra upplevelsen intim och trygg (även ur covid-perspektiv) samt att effekten av övningarna ska bli så bra som möjligt för varje enskild individ har vi ett maxantal på 10 personer. Först till kvarn principen gäller.


Pris: 3400 kr inklusive moms (för företag ex moms)

Möjlighet till övernattning (del i dubbelrum, frukost ingår) fredag-söndag finns till ett förmånligt pris om 1500kr. Meddela oss vid bokningen.

Sopplunch med färskt bröd erbjuds för 45kr varje dag. (Möjlighet att värma medhavd mat finns samt lokala restauranger i området.)

Varmt välkomna hälsar Kristin och Karolina


Intresseanmälan